September 27, 2022
Die Water Filter Moet U Kiezen?

Die Water Filter Moet U Kiezen?

Wanneer u op zoek bent naar een water filteren, is het eerste waar u aan moet denken of het een gebruikspunt (POA) is of een filter dat u aan uw waterbron kunt bevestigen. Een POA-systeem verwijdert onzuiverheden uit water door verontreiniging te verminderen door een mechanisch proces, een actief koolfilter of een elektrochemisch proces. Filters die aan uw kraan worden bevestigd, zijn meestal ontworpen om verontreinigingen door drink-, douche- en kookwater te verminderen. Point-of-use waterfilters zullen effectiever zijn in het verwijderen van verontreinigingen die aanwezig kunnen zijn in het water dat u drinkt, maar deze hoeven niet elke keer dat u een drankje neemt te worden gebruikt.

Er zijn drie primaire vormen van filter systemen beschikbaar op de markt vandaag. De eerste is de teller top filter, die een groot scherm de behuizing aan de voorkant, die kan worden verwijderd voor een gemakkelijke toegang tot het filter en de cartridge dat zit in. Het tweede type is een sub-micron filter, die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd achter de spoelbak door een erkende loodgieter. Dit type vereist de assistentie van de huiseigenaar.

U kunt kiezen tussen een eentraps-, een meertraps- en een submicronfilter door de productbrochures te bekijken of recensies te lezen. Al deze soorten zijn ontworpen om onzuiverheden uit water te verwijderen. Het type dat u kiest, moet ook aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Een van de voordelen van het gebruik van een point-of-use filter is dat ze een lagere kostprijs per liter. Naast het besparen van geld op de filter zelf, ze bevatten vaak een garantie op het vervangende cartridges. De meeste systemen zijn niet voorzien van nieuwe filters. Als u de aankoop van een systeem, zorg ervoor dat u een back-up plan in de plaats voor de vervanging van de filters, vooral als uw systeem verstopt raakt met sediment en laat je met een vieze smaak in uw water. Als u het gebruik van uw systeem voor een langere periode, zorg dat uw filter cartridges vaak.

Hoewel de meeste waterzuiveringssystemen alleen bepaalde verontreinigingen verwijderen, zijn sommige filters efficiënter dan andere. Een ionenwisselingssysteem werkt door negatieve ionen (zoals die in zout water) uit te wisselen voor positieve ionen (zoals die in alkalisch water). Deze ionen helpen de zuurgraad van het water te neutraliseren, en wanneer het water door de unit stroomt, verplaatsen de ionen zich naar het andere uiteinde van het filter en worden ze onderdeel van het water. in het filter, waardoor het water in zijn oorspronkelijke staat terugkeert.

Filtratie bij omgekeerde osmose maakt gebruik van het principe van osmose om een ​​onzichtbare film te creëren die deeltjes en mineralen in water vangt. Deze worden vervolgens door een zeef in het waterzuiveringssysteem geleid en laten een helder, gezuiverd product achter. Het nadeel van dit type apparaat is dat het lang kan duren voordat hetzelfde resultaat wordt bereikt als met gedestilleerd water.

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl

Naar boven