July 4, 2022

Een makelaar kiezen – Tips voor het verkopen van een huis en het kopen van een huis

Een makelaar kiezen – Tips voor het verkopen van een huis en het kopen van een huis

Makelaar

Als u overweegt uw huis te verkopen, moet u een professionele makelaar inschakelen om het werk te doen. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een makelaar. Hier zijn een paar tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste. Zorg ervoor dat u naar de vergoedingen en een uitgebreide aanbiedingsovereenkomst vraagt. Hoe langer de aanbiedingsperiode, hoe kleiner de kans op een snelle verkoop Visie Makelaardij. De makelaar moet bereid zijn om te onderhandelen, omdat dat de kans op een succesvolle verkoop vergroot.

Het aantal door de makelaar verkochte woningen moet bij u bekend zijn. Het is het beste om een agent te kiezen met een solide verkoopgeschiedenis. Vraag indien mogelijk na hoeveel woningen hij of zij het afgelopen jaar heeft verkocht. Vastgoedmarkten verschillen sterk van stad tot stad, dus u wilt iemand die het gebied en de markt goed kent. Ook is een erkende makelaar de meest gekwalificeerde makelaar voor uw eigendom. Houd bij het kiezen van een makelaar rekening met hun opleiding en ervaring.

Als u een huis koopt, mag u een kopersmakelaar met topproductie verwachten. Ze brengen uw huis op de markt, communiceren met de makelaar van de verkoper en doen het papierwerk. Bovendien zal een topproducerende aankoopmakelaar voor uw belangen vechten totdat u blauw in het gezicht bent. Dit type agent zal ook het meest concurrerend zijn met de verkopersagent. Uiteindelijk zal de makelaar u op de lange termijn ten goede komen.

Link naar de website: https://www.visiemakelaardij.nl/

Naar boven