September 27, 2022

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Dus je hebt besloten om je reis naar gezond eten te beginnen (geen brood en pasta's meer, kaas en andere zuivelproducten, vlees, etc.), maar hoe gebruik ik een ketogeen dieet? Allereerst wil ik zeggen dat ik hier om een andere reden niet aan ben begonnen dan dat ik wilde afvallen. Ik heb overgewicht en een Ketostix heeft me de motivatie gegeven die ik nodig heb om aan de slag te gaan en ook de kennis van waar ik op moet letten bij het kiezen van mijn voedsel.

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Toen ik over dit dieet begon te lezen, ontdekte ik dat er twee manieren zijn om aan deze reis te beginnen: ofwel ga je koude kalkoen en eet GEEN koolhydraten (geen brood, pasta, rijst, aardappelen of iets anders) voor drie dagen, of je kiest een "Ketostix" -kit die een aantal vooraf gemaakte "ketonen" bevat om je dieet een vliegende start te geven. Ik ging met de laatste, en ben nu een week onderweg, dus ik heb een beter begrip van wat mijn "Ketostix" -inname zou moeten zijn. Nu ik een beter idee heb van wat ik wel en niet kan opnemen, kan ik mijn boodschappenlijstje "Ketostix" opstellen.

Ik wil ook de kwestie van "Ketostix" -dieetplannen op internet bespreken keto. Er zijn veel "Ketostix" -dieetplannen en -recepten, en de meeste bevatten een soort "Ketostix" -poeder dat je eten moet "blenden", zodat het zal smaken als gewoon eten! Dit is niet het geval. Om een Ketostix te gebruiken, moet je deze als een echt poeder gebruiken, aan je eten toevoegen en mengen. Dit is wat uw "Ketostix" -strategie zou moeten zijn als u op zoek bent naar een dieetplan.

Meer info over dit artikel: https://hetketogeendieet.nl/

Naar boven