September 27, 2022
Hoe u uw auto van Duitsland naar de VS kunt krijgen

Hoe u uw auto van Duitsland naar de VS kunt krijgen

Dus u overweegt om een auto te verzenden van van Duitsland naar de VS. Of misschien vraag je je gewoon af waar het allemaal om draait. Als je net een auto uit Duitsland importeert en de verzendkosten van de auto je gek maken, lees dan verder. In dit korte artikel zal ik u een overzicht geven van hoe importauto’s werken, waar u op moet letten bij het verzenden van uw auto en enkele tips om deze tijdens het transport veilig te houden.

Veel mensen die auto’s naar de VS importeren, maken gebruik van een bedrijf genaamd Van Leersum & Zn. Ze hebben jarenlange ervaring en zijn een van de meest vertrouwde namen in de importverzending. Hun website is gemakkelijk te gebruiken en er zijn tal van getuigenissen te lezen. U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen via de telefoon of per e-mail, en zij beantwoorden graag al uw vragen. Een van Hun diensten is carpoolen, waardoor wij Duitsers dezelfde haven kunnen gebruiken als wij om onze auto’s vanuit Duitsland naar de VS te importeren.

Voordat u een auto van Duitsland naar de VS verzendt, is het een goed idee om contact op te nemen met uw eigen lokale Department of Motor Vehicles om te zien of uw voertuig is geregistreerd om in de VS te worden geïmporteerd. Is dit niet het geval, dan moet u een vergunning aanvragen. Het aanvragen van een vergunning duurt een paar dagen, maar kan erg snel gaan als u goed voorbereid bent. Een vergunning helpt ook om ervoor te zorgen dat uw geïmporteerde auto uit Duitsland legaal is en niet gepakt wordt zodra u hem naar de VS verzendt.

Wanneer u een auto verzendt van van Duitsland naar de VS, moet u deze achterlaten in de exacte container waarin u deze heeft verzonden. Anders kan hij worden geïnspecteerd en kan uw importauto uit Duitsland illegaal worden verklaard. Wanneer u de container controleert, moet u ervoor zorgen dat deze alle vereiste documentatie bevat, inclusief alle relevante stickers. Als u dit niet doet, kan dit resulteren in een zware straf.

Zoals eerder vermeld, gebruiken we een aantal rederijen voor onze auto-import en hier is er nog een die we nuttig vonden. Wanneer u een auto naar de VS verzendt, dient u altijd een gerenommeerd en professioneel transportbedrijf te gebruiken. Een van de manieren waarop we ervoor zorgden dat onze auto op de meest professionele en veilige manier werd verzonden, was door ons aan te melden bij een individuele containerservice.

Een individuele containerservice verscheept uw auto over water of door de lucht naar de haven van de VS. We gingen zelfs zo ver dat we het woord service gebruikten, want we hadden twee voertuigen, een voor een tijdelijke lading en de andere voor permanente invoer. Wat een verschil maakte dit. Binnen enkele dagen stond onze Duitse auto voor de deur. Dus als u een auto naar de VS moet verschepen, moet u het woord service overwegen.

Bezoek voor meer informatie hun website op vanleersum.nl

Naar boven