September 20, 2021

Ik wil een BBQ bestellen op locatie bij Ellijay BBQ Restaurant

Ik wil een bbq op locatie bestellen

Ik wil een BBQ bestellen op locatie bij Ellijay BBQ Restaurant

Een recent bezoek aan het lokale BBQ-restaurant op een zaterdag trok me naar het Bluegrass BBQ-restaurant in het nabijgelegen stadje Ellijay. Ik bestelde een paar drankjes, die heerlijk waren, en leunde achterover om erachter te komen wat de deal met deze plek was. Om eerlijk te zijn, merkte ik niet eens veel van de serveerster. Ze kwam langs mijn tafel om te vragen of we een hamburger mochten eten. We zeiden het zeker, dus vroeg ze of we een kant van grits als optie konden hebben.

Ik was me er niet eens van bewust dat er voordelen waren aan het genieten van het eten dat ik at, dus toen ze aanbood om grutten erbij te doen, was mijn eerste reactie: "Ik wil het echt wel!" Na een beetje nadenken realiseerde ik me dat er veel voordelen zijn om van dit soort dingen te genieten terwijl je het eet meer info. De zoutheid van het vlees en de rijke saus die ermee gepaard gaat, helpen bijvoorbeeld de smaken van de ingrediënten naar voren te halen, wat de smaak van het hele gerecht verbetert. Ook als het restaurant maïskolven aanbiedt, weet ik dat ik een echte traktatie te wachten staat.

Wat ik heb geleerd is dat soms de eenvoudigste vorm van genieten kan leiden tot de grootste vorm van plezier. Als je Bluegrass BBQ nog nooit hebt geprobeerd tijdens een diner in een restaurant in Atlanta, raad ik het ten zeerste aan. De volgende keer dat ik een BBQ op locatie wil bestellen, zal ik zeker de trektocht naar Ellijay, Georgia maken en wat van deze heerlijke keuken proberen. Het is echt een van mijn meest plezierige ervaringen geweest in al het bloggen over eten.

Site bezoeken voor meer info: de-mobiele-bbq.nl

Naar boven