September 20, 2021

Waar kan ik een goede makelaar vinden?

Waar kan ik een goede makelaar vinden?

Het is belangrijk om te begrijpen dat er verschillende soorten makelaars zijn – niet alleen degenen die handelen in woningverkopen, maar ook degenen die handelen in commerciële of zelfs meergezinswoningen. Een goede makelaar moet niet alleen weten waar u een woning kunt kopen, maar moet ook bekend zijn met de wetten die de aan- en verkoop van dergelijke eigendommen regelen. Trouwens, een goede makelaar moet ook weten waar u uw woning kunt verkopen en moet u kunnen vertellen welke prijs u kunt verwachten voor een koophuis. Wat betreft de wetten op dit soort transacties, ze zijn in principe hetzelfde voor zowel de aankoop als de verkoop van huizen. Over dit soort informatie kunt u terecht bij uw vastgoedadvocaat, die u op zijn beurt beter door het proces zal begeleiden Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question.

Waar kan ik een goede makelaar vinden

Nadat u een agent heeft geselecteerd, is het volgende dat u moet doen, uitzoeken waar hij of zij handelt. Er zijn veel manieren waarop u dit kunt doen – online, telefonisch of persoonlijk. Als u online gaat, vindt u waarschijnlijk de meest populaire makelaars bij u in de buurt en ook een lijst met de verschillende huizen die ze te koop hebben. U kunt telefonisch of persoonlijk informatie over een makelaar krijgen van andere huiseigenaren die mogelijk met hem of haar te maken hebben gehad. Zulke mensen zullen u helpen bij het vinden van een makelaar of een eigen huis – of u in ieder geval goed advies geven.

Aan de andere kant, als u te maken heeft met een makelaar die handelt in meergezinswoningen, kunt u contact met hem of haar opnemen en om een afspraak vragen om het huis rond te leiden. Veel makelaars staan open voor dergelijke verzoeken, omdat ze weten dat de potentiële kopers niet altijd de tijd hebben om alle te koop staande huizen te bezoeken. Bovendien, als u van plan bent uw huis te verkopen, is het beter om ervoor te zorgen dat de potentiële koper het onroerend goed dat u verkoopt ook daadwerkelijk kan kopen. Als u echter op zoek bent naar een makelaar, zult u waarschijnlijk merken dat er meestal geen kosten in rekening worden gebracht voor dergelijke bezoeken.

Zoek meer informatie op: Mijn Verkoopmakelaar

Naar boven